Алгоритм чекає поки покази датчиків стабілізуються протягом певного часуKleber wrote:Добрий вечір, на форумі не знайшов чіткої відповіді що до Автокалібровки, яким методом вираховується Усреднение ДПДЗ ДАД і лямди?
Для новичков

Доброго дня підскажіть що за глюк при роботі на ХХ.
- Attachments
-
Kleber_пропуск.imf- (41.68 KiB) Downloaded 484 times
-
log_Kleber_2020.02.23_10.43.21.csv- (1.31 MiB) Downloaded 458 times

Виправив було таке діло провтикав. Карта Наповнення будувалася по автокалібровці (УДК), вона не повна у звязку з тим що двигун на обкатці більше 3000 оборотів не катаюся. По поводу лога не можу зрозуміти чому спочатку по графіку іде невідомо звідки нагрузка а потім раптом зникає, якщо по всій логіці вона повинна знаходитися в межах 2ох клітинок по нагрузці, також прижок реальної суміші з 15.4 на 14 якщо цільова 14.7.ARSI wrote:Наполнение смотри, запись твоего файла в 3D и всё поймешь. В режиме ХХ, у тебя резкий перепад карты. Да, и что за углы зажигания, на ХХ - 3-8 градусов не мешало бы сделать. У тебя 14.5.
З самого початку налаштування коли вся карта суміші була виставлена, а карта наповнення була 40 і через множитель впрыска виставляв реальну і цільову суміш була така сама історія або 15.4 або 14 і попасти в 14.7 не виходило, догадуюся що десь є косяк но не можу вїхати де, на даний момент хочу налаштувати щоб пройти обкатку а потім шукати ШДК для повного налаштування наповнення.