Підключення гбо

Общее обсуждение
jhm
Car: Lexus RX300 EMS-2 LPG

Post by jhm »

SHUPIK BOGDAN wrote:В мене виникла ще така проблема, може хтось зможе підказати що ще зробити треба. Поставив резистора як треба, включив газові корекції і переход по проводу EXT Але машина то сама піднімає обороти до 2 тис то скидає до холостого а як відключаю провід EXT То просто держе обороти 2тис. А коли просто підключаю провід EXT без резистора то все робить нормально. Це все таке робиться в машини коли робить на бензині
Схоже що ви пробувати підключити ЕХТ до клапана без резистора, і вигоріла частина схеми блока.
SHUPIK BOGDAN
Car: .audi

Post by SHUPIK BOGDAN »

Допустимо, що так. А якось перепровірити це можливо?
klient
Car: audi 100 c3 nf bosch 107

Post by klient »

jhm wrote:
SHUPIK BOGDAN wrote:В мене виникла ще така проблема, може хтось зможе підказати що ще зробити треба. Поставив резистора як треба, включив газові корекції і переход по проводу EXT Але машина то сама піднімає обороти до 2 тис то скидає до холостого а як відключаю провід EXT То просто держе обороти 2тис. А коли просто підключаю провід EXT без резистора то все робить нормально. Це все таке робиться в машини коли робить на бензині
Схоже що ви пробувати підключити ЕХТ до клапана без резистора, і вигоріла частина схеми блока.
В блоке по входу ext по идее обязан стоять диод для защиты от обратной индукции клапана газового редуктора.
SHUPIK BOGDAN

Post by SHUPIK BOGDAN »

Ми вчора пробували перевірити вход EXT, незнаю чи наскільки це правильно. Запустили машину тільки на бензині на вход EXT через резистор 100 ком подали плюса то блок відключає вприск, все як треба, машина глохне. Ну в мене ще таке зроблено, газовщик а якого я був зробив слідуюче, він просто щоб відключити форсунки зробив на них розрив через реле. Чи може це якось впливати на роботу самого блока?
jhm

Post by jhm »

Я не знаю як саме ваш газовщик врізався у проводку.

Але у вас точно якісь проблеми з електрикою чи електронікою. Це практично неможливо продіагностувати по інтернету. Перевіряйте все по черзі, бажано з грамотним електриком.
SHUPIK BOGDAN

Post by SHUPIK BOGDAN »

Дякую
SHUPIK BOGDAN

Post by SHUPIK BOGDAN »

Здрастуйте. Така ситуація, гбо я повністю відключив, все зараз зроблено як і було раніше коли машина працювала нормально. А зараз з нею відбувається слідуюче, на холостому ходу сама то газує то скидає, в ходу при 3 тис починає смикатися. Але є такий нюанс коли провід EXT підключено до клапана на газовому редукторі на плюсовий контакт, тільки ж на виключеному клапані на цьому контакті появляється мінус. Так от коли EXT підключено до цього мінуса машина працює прекрасно. А з відключеним проводом працювати нехоче. А раніше без нього робила нормально. Порадьте будь-ласка мені що можна зробити в такому випадку, чи на що ще звернути увагу?
jhm

Post by jhm »

перевірте роботу кінцевика ХХ
Locked