Для новичков

Доброї ночі всім, допоможіть розібратися з підключенням Inent ems2 2.3, на схемі розєму є 4 підключення для мінуса, 32,33,58,89, який з них сигнальний? і в мануалі написано що "COIL — выход на коммутаторы (5В 20 мА) ВНИМАНИЕ! подключение напрямую к обмотке катушки приводит к выгоранию электроники платы!" а згідно схеми підключення напряму???
- andriy320e30
- Car: BMW e30 318is turbo invent ems1

Це залежить чи встроєні комутатори чи ні

Сигнальная масса 32 контакт. Подключение напрямую к катушкам зажигания - это в случае с встроенными коммутаторами в блок. В плате 2.3 встроенных коммутаторов НЕТ, подключать к катушке только через коммутатор. На сайте продаются хорошие, можно брать.

З сигнальною масою зрозуміло дякую. Тепер по поводу коммутатора, на машині є штатний коммутатор EDIS4 для катушки Motorcraft, згідно схеми сигнал ДПКВ іде на коммутатор, що до виходів PIP і SAW з коммутатора я догадуюся що це імпульсний сигнал ідентичний сигналу ДПКВ?ARSI wrote:Сигнальная масса 32 контакт. Подключение напрямую к катушкам зажигания - это в случае с встроенными коммутаторами в блок. В плате 2.3 встроенных коммутаторов НЕТ, подключать к катушке только через коммутатор. На сайте продаются хорошие, можно брать.

По даному питанню уже також зрозуміло дякую.jhm wrote:Invent EMS не буде працювати з цим комутатором. Його потрібно видалити і зібрати сучасну інжекторну схему
Тепер хочу для впевнненості по підключенню уточнити:
1) Індуктивний РХХ (PWM1)
2) Клапан адсорбера (PWM2)
3) Реле бензонасоса (управління по мінусу) (А)
4) Check Engine (управління по мінусу) (С)
5) ДАД (сигнальний) (AN1)
6) Датчик швидкості (сигнальний) (DH2)
7) Індуктивний ДПКВ (UI+/UI-)
8) Індуктивний ДПРВ (датчик стоїть на впускному валі) (VR-/DNO+)
На вихід (В) хучу підключити головне реле, але не знаю що виставити в полі "Режим"?
- andriy320e30

Виправляюся не правильно написав що до реле, так головне реле іде від замка запалювання активація плюсом, є штатне реле називається 'Реле мощности EFI' при активації подає плюс на реле бензонасоса, катушку запалювання і УДК, потрібно назначити на нього вихід (активація мінусом)ARSI wrote:Хочу дать рекомендации:
Лучше использовать вместо выходов A,B,C,D выходы Х и L.
Главное реле активировать плюсом от замка зажигания.
- andriy320e30

Тільки плюс на нього потрібно дати після головного. реле яке управляється інвентом. 2 реле в схемі